ایران آفتاب
یک پایگاه خبری کانادایی در تحلیلی جامعهشناختی تصریح کرد: یک طبقه خاص سرمایهدار در ایران پشت سر اغتشتشات پس از انتخابات ریاست جمهوری قرار داشتند که این حوادث را رهبری میکردند.
به گزارش شبکه ایران، پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ در تحلیل جامعهشناختی اغتشاشات پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 تصریح کرد: آنچه رسانههای غربی هرگز در مورد این اغتشاشات نگفتند نوعی شکاف طبقاتی بود که پشت سر اغتشاشات مذکور قرار داشت.
این پایگاه اطلاعرسانی نوشت: هرچند که صنایع نفت و گاز در ایران دولتی است اما در این کشور، یک بخش خصوصی سرمایهدار نیز وجود دارد که برای خود منافع خاص سیاسی و اقتصادی در نظر گرفته است. همین طبقه مرفه، مرکزیت اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری 2009 (1388) را تشکیل میداد.
این نشریه الکترونیکی کانادایی افزود: در شرایطی که طبقات مرفه و میانه مرفه جامعه ایران از میرحسین موسوی حمایت میکردند، مردم عادی شامل کارگران و طبقات ضعیف حامی محمود احمدینژاد رییسجمهور کنونی ایران بودند.
بنا بر گزارش فوق، هر چند که ممکن برخی از کسانی که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته به خیابان آمدند واقعاً احساس میکردند که انتخابات به شکل منصفانهای برگزار نشده است اما نباید فراموش کرد که پشت این جریان، مخالفین دولت ایران قرار داشتند یعنی همان طبقه سرمایهداری که به دنبال منافع خاص خود بود.
گفتنی است رسانههای غربی در جریان فتنه مکرراً تلاش کردند تا مردم را در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران نشان دهند اما تحلیل این پایگاه اینترنتی معتبر به خوبی نشان میدهد که در غرب افراد بسیاری هستند که میتوانند حوادث پس از انتخابات سال گذشته را به خوبی ریشهیابی کنند.